Despre

Led Upgrade

Led Upgrade este compania care se axează pe comercializarea produselor și a corpurilor de iluminat,
lămpi solare, lămpi cu LED, iluminat casnic, iluminat industrial și iluminat stradal.

Led Upgrade

Soluții complete pentru orice tip de iluminat.

Pentru noi contează calitatea, durabilitatea și satisfacția clienților noștri în urma achizițiilor efectuate și a utilizării produselor noastre. Vrem să promovăm soluțiile de iluminat eco-friendly, prin propunerea produselor precum lămpi solare regenerabile și panouri solare, care vă va oferi o garanție a durabilității și costuri reduse pentru utilizare.

Intra in contact

471

Produse

720+

Clienti multumiti

20

Categorii

5

Ani experienta

Valori

Valorile Led Upgrade

Având o vastă experiență pe piață, Led Upgrade a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate de încredere cu producători de top în domeniul soluțiilor de iluminat, reușind să distribuie numai produse calitative și fiabile, care au ca scop satisfacția deplină a clienților și garanția utilizării pe termen lung. 

Eco-friendly

Led Upgrade se concentrează pe distribuirea soluțiilor de iluminat eco-friendly, care constituie avantaje atât pentru mediul înconjurător cât și pentru beneficiarii direcți.

Transparență

Considerăm că un parteneriat de încredere și de lungă durată poate fi realizat doar prin transparență totală. Led Upgrade menține relațiile cu clienții săi.

Promptitudine

Led Upgrade răspunde cu interes la fiecare cerință din partea clienților și ne preocupăm de respectarea termenelor stabilite împreună.