Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII


1. Condiții de utilizare
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.ledupgrade.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de GREEN FUTURE PROJECT SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.ledupgrade.ro.

2. Protecția datelor personale
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.ledupgrade.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către GREEN FUTURE PROJECT SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

GREEN FUTURE PROJECT SRL este înregistrata la Oficiul Registrul Comertului cu numărul J22/3354/2019 și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca GREEN FUTURE PROJECT SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poștă o cerere simplă în acest sens la adresa: IASI, STR. BRATES, NR. 35, ET. P, AP. 5, JUDETUL IASI. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele GREEN FUTURE PROJECT SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

3. Prețul
Prețurile afișate în cadrul site-ului www.ledupgrade.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, GREEN FUTURE PROJECT SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.ledupgrade.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.ledupgrade.ro pentru unul sau mai multe produse; – În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card); – După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; – Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face in 24 ore de la inregistrarea comenzii pe site, pentru comenzile primite pana in ora 15.00. In situatii exceptionale precum Black Friday, sarbatori, etc. livrarea poate dura pana la 48 de ore.

Costul livrarii porneste de la 23 lei si este calculat in functie de categoria de produse, cantitatea comandata si localitatea de livrare.

Transport gratuit in Iași si in tara, pentru comenzi mai mari de 1000 RON. Pentru comenzi mai mici de 1000 RON, clientul va suporta o taxa de transport, calculata in momentul primirii comenzii. Clientul trebuie sa confirme ca este acord cu valoarea acestei taxe, inainte de a-i fi livrata comanda. Taxa va fi platita direct catre curierul care va livra produsul.

Fan Courier Detalii la www.fancourier.ro Acoperire nationala: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

5. Returul produselor
GREEN FUTURE PROJECT SRL ASIGURA 14 ZILE DREPT DE RETUR

„Renuntarea la cumparare” / Cadrul legal:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: ‘Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.’

NOTA:
Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: „ridicarea de la punctul de lucru”, dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiaza de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie, fiind asigurata “prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului”, potrivit legii.

Atentie: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitata deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 14 zile calendaristice!

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online ledupgrade.ro, daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

Produsele pot fi returnate numai pe baza completarii online a documentului numit formularul de retur.

Inainte de completarea formularului si trimiterea produselor, te rugam sa citesti cu atentie conditiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:
1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier.

2. Este recomandat ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva sau interventii neautorizate, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare si scaderea contravalorii.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa nesemnalate ca fiind defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris impreuna cu poze la adresa de email contact@ledupgrade.ro

3. Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost intretinut defectuos sau au suferit interventia unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in conditii extreme.). NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

4. In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, LedUpgrade isi rezerva dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scaderea contravalorii respectivelor componente.

5. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.

6. In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.

Politica de conformitate la livrare
Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele din categoria Resigilate sunt mentionate ca atare.

Cand primiti produsele comandate – va rugam sa verificati:
– Conformitatea produsului primit cu cel comandat (daca este acelasi produs pe care l-a comandat si care apare pe factura);

Daca ati verificat si constatati o neconformitatea la livrare a produsului trebuie sa o anuntati in maxim 48 de ore de la livrare la numarul de telefon afisat pe site (Call Center) sau pe email la adresa: contact@ledupgrade.ro.

Vom rezolva problema de neconformitate anuntata in primele 48 de ore exclusiv pe cheltuiala noastra (costuri de transport, logistice, inlocuirea produsului).

Singura conditie este ca dumneavoastra sa returnati produsele in exact aceesi stare in care a fost receptionat, fara a fi desigilat, folosit sau fara a avea amabalajul deteriorat.

 

6. Garantia produselor
Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora. Perioada de garanție este menționată în certificatul emis de GREEN FUTURE PROJECT S.R.L. și începe să curgă de la data înscrisă în factura de achiziție. termenul maxim de soluționare este de 14 zile calendaristice de la recepția produsului în unitatea de service sau momentul la care GREEN FUTURE PROJECT S.R.L. a luat la cunoștință de deficiențele respective. După aducerea produsului la conformitate, acesta poate fi expediat prin curier, termenul mediu de expediere fiind de 48 de ore.

Aducerea la conformitate se poate efectua prin:
• depanarea / reparația produsului;
• înlocuirea parțială sau integrală a produsului;
• înlocuirea cu produse cu perfomanțe cel puțin similare sau egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau înlocuit cu același model;
• returnarea contravalorii produsului în lipsa altei soluții.

Responsabilitățile clientului/conditii de acordare a garantiei:
1. Garantia se acorda pe o perioada de 24 luni, cu conditia prezentarii certificatului de garantie si a facturii de cumparare. Termenul de garantie incepe la data vanzarii produsului.
2. Produsul vandut are in componenta piese electronice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in fuctiune, exploatare, intretinere si reparatie.
3. La aplicarea prezentei garantii, prin „produs” se va intelege numai dispozitivul principal (articolul), fara includerea accesoriilor acestora ( corp de iluminat, instalatie electrica, distribuitor de electricitate si altele).
4. Garantia este valabila doar daca produsul a fost exploatat in conditii normale de utilizare.

Urmatoarele cazuri implica scoaterea produsului din garantie:

    • nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere a produsului.
    • in cazul interventiilor de tip service, a reparatiilor, deteriorarii etichetei de produs sau desigilarii produsului, a montarilor/demontarilor de subansamble de orice fel, efectuate de persoane neautorizate de producator.
    • in cazul utilizarii unor tensiuni sau surse de alimentare improvizate, ce au dus la deteriorare, sau instalarea intr-un mediu umed, nociv, cu solventi sau cu risc sporit de explozie sau incendiu.
    • in cazul in care produsul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari dese a starii aparatului, pastrare in conditii improprii, functionare la diferente mari de temperatura care cauzeaza fenomenul de condens, expunere excesiva la umezeala sau radiatii solare.

5. Garantia nu se acora in cazul in care cumparatorul nu prezinta certificatul de garantie si documentele de plata emise de vanzator la data achizitionarii produsului.(Factura si bon fiscal curier.)
6. Garantia la produsele vandute de compania noastra prevede remedierea in termen legal (maxim 30 zile), inlocuirea cu alt produs similar daca nu poate fi reparat sau nu mai exista pe stoc.
7. Garantia nu se extinde asupra prejudiciului cauzat altui echipament care functioneaza impreuna cu produsul supus garantiei. Compania noastra nu poarta raspunderea pentru compatibilitatea produselor cu alte articole sau produse ale unor parti terte.
8. Prezentul certificat de garantie este in conformitate cu O.G 21/ 1992 modificata de Legea 476/2006 si Legea 499/2003.

PROCEDURA TRIMITERII PRODUSELOR ÎN GARANȚIE:
La aducerea / expedierea produsului pentru garanție vă rugăm să ne comunicați numărul si data facturii; în cazul produselor expediate prin firmele de curierat rapid vă rugăm să menționați pe scrisoarea de transport numărul si data facturii, precum și mențiunea cu defectiunea/problema produsului in cauza.

Produsele aduse sau expediate în atenția departamentului de service trebuie să fie complete (să prezinte ambalajul original sau un ambalaj adecvat, precum și accesoriile) însoțite de o copie a facturii fiscale de achiziție și a certificatului de garanție .

Produsele care necesită acordarea garanției pot fi expediate de către client la adresa:Iasi, str.brates, nr.35, pentru GREEN FUTURE PROJECT S.R.L.. dupa completarea formularului de garantie de pe site.

În cazul în care optati pentru expedierea prin curierat rapid, puteti apela la Fan Courier telefon: (021) 9336 pentru preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de dumneavoastră. După ce coletul / produsul va fi recepționat și verificat, veți fi anunțat privind desfășurarea procedurii de garanție / aducere la conformitate a produsului dumneavoastră.

Plata transportului pentru produsele trimise în service (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în sarcina cumparatorului expedierea se poate face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului, precum și costul de diagnosticare a produsului, stabilit de unitatea de service autorizată după verificare.

Stergerea sau pierderea etichetei care conține datele de identificare ale produsului pot duce la pierderea garanției. În cazul în care nu ați primit alăturat facturii certificatul de garanție aferent acesteia emis de GREEN FUTURE PROJECT S.R.L. îl puteți solicita oricând la adresa: contact@ledupgrade.ro .

ATENTIE!
„DEFECTELE PRODUSELOR VOR FI LUATE IN CONSIDERARE DOAR DACA ACESTEA VOR FI ANUNTATE IN SCRIS SI CU IMAGINI LA ADRESA DE EMAIL contact@ledupgrade.ro IN PRIMELE 48 H DE LA DATA RECEPTIONARII ACESTORA DE LA CURIER.

6. Limitări
În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. GREEN FUTURE PROJECT SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

GREEN FUTURE PROJECT SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.ledupgrade.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea GREEN FUTURE PROJECT SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

7. Drepturi de autor
Întregul conținut al site-ului www.ledupgrade.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al GREEN FUTURE PROJECT SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.ledupgrade.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că LED UPGRADE este marcă înregistrată, proprietatea GREEN FUTURE PROJECT SRL și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.